Massage

Hos Praxis er vi uddannede i flere forskellige massageformer, så vi kan tilpasse behandlingen lige netop til dine behov.

Spændinger, tanker og følelser, der har ophobet sig i kroppen, bliver løsnet med massagen. Vi kombinerer vores årelange erfaring med en snak med dig, om hvorfor problemet er opstået, og så løsner vi op for spændingerne, så kroppen trives bedre og fungerer som en helhed.

Vi tilbyder

Fysiurgisk massage

Massagen øger blodgennemstrømningen i musklen og fjerner hermed affaldsstofferne og tilfører ilt og næring, så musklen igen kan fungere optimalt. Fysiurgisk massage anvendes på muskler, der er blevet overanstrengte og stive, f.eks. ved statisk og belastende arbejdsstillinger, stressende arbejde, idrætsudøvelse eller livstilssygdomme.

Bindevævsmassage

Denne massage løsner bindevævet mellem led og muskler og gør det mere elastisk, så spændinger forsvinder, og blodet nemmere kan strømme igennem og tilføje næring samt fjerne affaldsstofferne. Bindevævsmassage lindrer fysiske gener, afspænder krop og sind og har desuden en positiv effekt på cellulite og fedtophobninger.

Lymfedrænage

En blid massage, der normaliserer væskebalancen i celler, væv og blod. Aktiv påvirkning af lymfesystemet giver afspænding til hele muskulaturen. Lymfedrænage er specielt velegnet ved dårligt immunforsvar eller dårligt kredsløb.

Ledfrigøring

Bruges primært til problemer i ryg, nakke og lænd. En af de mest effektive måder at behandle låste led. Behandlingen er skånsom for patienten, fordi man frigører et enkelt led af gangen.

Triggerpunktsmassage

Triggerpunkter er små spændingsknuder, der ligger i musklerne og som ved et let insisterende tryk kan løsne muskelspændinger. Massagen er meget effektiv, og vi bruger den dagligt.

| Cookie og privatlivspolitik