OM PRAXIS EBELTOFT

Praxis består af makkerparret Liselotte Ebbesen og Per Christensen.

Vi har 20 års erfaring i branchen med akupunktur og massage. Ud over vores arbejde med patienterne har vi også efteruddannet os med forskellige relevante kurser. I mange år var vores primære beskæftigelse at køre ud til virksomheder med en fast massageordning. Men efterhånden fik vi et voksende ønske om også at gå mere i dybden med vores patienter og i 2013 etablerede vi klinikken Praxis, som nu har til huse i de lyse og hyggelige omgivelser på Søndergade 2 i Ebeltoft.

Item 1

Liselotte Ebbesen

Uddannet holistisk massageterapeut fra Sundhedsskolen i Løgstør i 1994. Derefter har jeg videreuddannet mig inden for bl.a. triggerpunktsmassage, øreakupunktur og senest lymfedrænage i 2018.

I mit arbejde som massør registrerer jeg forskellige spændinger og deres årsager, som kan være både fysiske og psykiske. Det er vigtigt for mig at se det hele menneske, som en del af en god behandling.

Item 2

Per Christensen

Uddannet fysiurgisk massør (2000). Har efterfølgende taget kurser i ledfrigøring og muskeltekniker til ryg og nakke.

Fra 2012-13 har jeg uddannet mig til Master Akupunktør, som er en af de mest omfattende akupunkturuddannelser i Danmark. Det har ført til en stor interesse for at forbedre og måske endda helbrede forskellige øjensygdomme og mange andre lidelser.

| Cookie og privatlivspolitik